Çocuklar İçin Yağlıboya Kursları
Çocuklar İçin Özel Eğitici Kurslar
Yağlı Boya Yapan Çocuklar
Çocuklar İçin Yağlı boya Kırslarımız. Çocuklarında Büyükler gibi tablo boyamalarını sağlamaktayız. Sovalelerde resim yapmanın zeflerinini yaşamaktadır. “Bende Ressam oldum anne” demektedir. Sizlerinde değerli çocuklarınızı bekleriz.
Çukurova da faaliyet yürüten kursumuz, çocuklarımızın yeteneklerini, el becerilerini, sosyalleşmelerin geliştirmek için faaliyet yürütmektedir. Sanatın yaratıcı yanını çıkartmak, güzel bir insan olmasını sağlamak sadece eğitimlerimiz içinde değildir. Kendine güvenen başarılı lider çıkartmaktır.
Güzel sanat kişilikler üzerinde en az bilim kadar etkilidir. Bilim ve sanat toplumların en büyük kalıcı dinamikleridir. Çocuklar için eğitim önemli diyenleri bekleriz.
Sizleri Bir Kahve İçmeye Bekleriz
Çocuklar İçin Yağlı Boya Kursları
Çocuklar İçin Yağlı Boya Kursları
Çocuklar İçin Yağlı Boya Kursları
Çocuklara Yönelik Yağlı Boya Kursları Çukurova
Çocuklara Yönelik Yağlı Boya Kursları Çukurova
Çocuklara Yönelik Yağlı Boya Kursları Çukurova
Çocuklara Yönelik Yağlı Boya Eğitimi Çukurova
Çocuklara Yönelik Yağlı Boya Eğitimi Çukurova
Çocuklara Yönelik Yağlı Boya Eğitimi Çukurova
Çocuk Dershaneleri Çukurova
Çocuk Dershaneleri Çukurova
Çocuk Dershaneleri Çukurova
Yağlı Boya Kursları Çukurova
Yağlı Boya Kursları Çukurova
Yağlı Boya Kursları Çukurova
Yağlı Boya Kursları Çukurova
Yağlı Boya Kursları Çukurova
Yağlı Boya Kursları Çukurova
Çocuklar İçin Yağlı Boya Kursları Çukurova
Çocuklar İçin Yağlı Boya Kursları Çukurova
Çocuklar İçin Yağlı Boya Kursları Çukurova
Çocuklar İçin Yağlı Boya Kursları Çukurova
Çukurova da Çocuklar İçin Yağlı Boya Kursları
Çukurova da Çocuklar İçin Yağlı Boya Kursları
Çocuklar İçin Resim Kursu, Çocuklara Resim Dersleri
Sevgili Veliler, bu yıl çocuklarınızı ödüllendirerek yeteneklerini keşfediniz. İlköğretim öğrencilerine yönelik sanat ve teknolojik tasarım, resim kurslarımıza katılarak, geleceğin sanatçı adaylarını yetiştirelim.
Sevgili Veliler, hafta sonu Cumartesi ve Pazar programlarımıza katılarak çocuklarınızın geleceklerini şimdiden yeteneklerini keşfederek, gelecekte olacak olan mesleklerine yönlendirilmiş olmaları Siz Veliler için bir avantajdır. Siz ‘de çocuğunuzu ödüllendirerek, geleceğine iyi bir yatırım yapınız.
Aynı zamanda çocuğunuz ilköğretimi bitirdiğinde Anadolu Güzel Sanatlar Liselerine girebilmesini için şimdiden çizim yetenek sınavlarına yönelik sanat kültürünün altyapısını edinmiş olması bir avantajdır.
İlköğretim 8. sınıfta okuyan öğrencilere ve Anadolu Güzel Sanatlar Liselerinin yetenek sınavlarına hazırlanmak isteyen öğrencilere, hafta sonu Cumartesi ve Pazar 2 tam günlük programlarımıza katılarak, Anadolu Güzel Sanatlar Liselerini kazanmaları için, Ekim ayında başlayan yoğun programlarımıza kayıt için Siz’ in sevgili çocuklarınızı kurumlarımıza bekliyoruz.
SORU 1 – Hobi yağlı boya kursu almak istiyorum. Belli bir kayıt tarihiniz var mı?
CEVAP 1- Hobi yağlı boya resim kurslarımıza yılın 12 ayı boyunca kayıt yaptırabilirsiniz. En az 1 aylık kayıt yaptırıp, dilediğiniz kadar devam edebilirsiniz. Bazı dersler grup şeklinde, bazı dersler ise birebir özel ders şeklinde yapılır. Her kursiyer kendi seviyesine göre yönlendirilir.
SORU 2- Hobi yağlı boya kurslarına katılmak istiyorum fakat hiçbir bilgim, deneyimim yok. Sıfır çizim seviyesi ile de başlayabilir miyim?
CEVAP 2 – Hobi yağlı boya kurslarına katılabilmeniz için hiçbir alt yapınız olması gerekmiyor. Aramıza katılan her kursiyerimizin sıfır altyapı ile geldiğini varsayarak dersler anlatılır.
SORU 3 – Hobi yağlı boya resim kurslarına katılmak istiyorum fakat yeteneğimin olup olmadığını bilmiyorum. Yine de hobi yağlıboya kurslarında başarı gösterebilir miyim?
CEVAP 3 – Hobi yağlı boya kursları, heykel, ebru, fotoğraf kursları, kaligrafi kursları, hobi karikatür kurslarına katılmak isteyen tüm arkadaşlarımıza söylediğimiz şudur; yeteneğiniz olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor. Sizden tek istediğimiz istek ve istikrardır. Gerisini bize bırakın. Sloganımız şu cümledir; “Sıfır Çizimle Gel, Süper Çizimle Git”
SORU 4 – Hobi yağlı boya resim kursları ne kadar sürüyor?
CEVAP 4 – Hobi yağlı boya resim kurslarında, kursiyerler istediği kadar derslere devam edebilirler. Bazı kursiyerlerimizin zamanı kısıtlıdır, şehir dışından gelmiştir veya senelik iznini ayarlamıştır, 1 ay gelir. Dileyen arkadaşlarımız 12-13 yıl devam ederler. Hobi yağlıboya resim kurslarımızda en az 1 aylık kayıt alınır. Özel derslerde daha kısa süreli de ders alınabilir.
SORU 5 – Hobi yağlı boya derslerinin gün ve saatleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilir miyim?
CEVAP 5 – Hobi yağlı boya resim kurslarımız her hafta 2 ayrı grup şeklinde derslere devam etmektedir.
1. Grup – Cumartesi günleri 13.00-16.00 saatleri arasında,
2. Grup – Salı günleri 09.00 – 16.00 saatleri arasında ders yapmaktadır.
Her iki hobi yağlı boya grubumuzda 8-10 kişiliktir. Ders süresince öğrencilerle birebir ilgilenilir. Hafta sonu grubumuz 12 ay boyunca faal bir gruptur. Salı grubumuz ise 01 Eylül – 30 Mayıs tarihleri arasında faaliyet gösterir.
SORU 6 – Hobi yağlı boya resim kurslarında ilk ders neler yapılır?
CEVAP 6 – Hobi yağlıboya resim kurslarında ilk dersimiz için, resim-fotoğraf arşivimizden kursiyerimizle birlikte 5-10 resim seçilir ve öğretmenlerimizin de fikri alınarak ilk yapılacak çalışmaya karar verilir. Veya kursiyer kendi seçtiği bir resim ya da fotoğrafı öğretmene göstererek fikrini alabilir. Kursiyer, malzemelerini ve resmin çıktısını alarak takip eden ilk ders gününde öğretmeni ile birlikte çalışmasına başlar. Kursiyerlerin hiçbir çizim altyapısı olmasa da derslere katılabilirler.
SORU 7 – Cumartesi ve Salı günleri dışında da hobi yağlı boya kursları olabilir mi?
CEVAP 7 – Hafta içi hobi gruplarımız taleple birlikte şekillenir. 5-6 Kişi olunca hafta içi farklı gün ve saatlerde yeni gruplarda açılabilir. Gün ve saat taleplerle birlikte şekillenir.
SORU 8 – Hobi yağlı boya kursları özel ders şeklinde de alınabilir mi?
CEVAP 8 – Hobi yağlı boya kursları isteğe bağlı olarak özel ders şeklinde de alınabilir. Gün ve saat öğretmene, kursiyere ve kursun ders düzenine göre ayarlanabilir.
SORU 9 – Hobi yağlı boya kurslarında yaptığımız resimleri sergileme olanağımız olacak mı? Bu sergilerde, yaptığımız çalışmalarımızın satışını yapabilir miyiz?
CEVAP 9 – Her yıl mayıs ayı sonu veya haziran ayı başlarında çeşitli sanat galerilerinde resim sergilerimizi yaparız. Her bir kursiyer arkadaşımızın çalışmalarından uygun sayıda resim seçilip sergilenir. Dileyenler bu sergilerimizde tablolarının satışını yapabilirler.
SORU 10– Hobi yağlı boya derslerinde hangi malzemeler kullanacağız?
CEVAP10 – Yağlı boya resim dersleri için gerekli olan malzeme listesi
1- Bir takım yağlıboya (pebeo marka olabilir)
2- Yağlı boya fırçaları (5 sıfır-6-11-16 numaralı)
3- 1 Adet küçük boyacı fırçası
4- Kokusuz tiner ve kokusuz terebentin
5- 2 Küçük ıspatula, biri küt uçlu diğeri verev uçlu
6- Yağlıboya paleti (Kâğıt palet veya büyük plastik palet)
7- HB Kalem – silgi
8- Füzen kalem (8B veya 6B olabilir)
9- 50 cm’lik plastik cetvel
10- Kullanılacak tiner ve terebentinin muhafazası için2 adet kapaklı, küçük cam veya metal şişe
11- Fırçaların temizliği için yumuşak bez parçası- ıslak mendil-kâğıt havlu
12- İsteğe bağlı malzeme çantası ve önlük
RisusArt Market Açıldı İnceleyiniz
Gurur Tablomuzu İnceleyiniz
Hangi Kursa Gelebiliriz İnceleyiniz
Sanat Sergilerimiz İnceleyiniz
Kurs Saatini ve Fiyatlarını Görmek İçin Tıklayınız
Eğlence ve Etkinlikler İçin Tıklayınız
Anadolu Sanat Market Açıldı Görmek İçin
Karakalem
KuruBoya
SuluBoya
PastelBoya
YagliBoya
Perspektif
Dijital
İletişim Bilgileri:
0322 459 37 37
0532 165 2 000
0545 200 222 0
0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA 0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA 0322 431 11 54
Üniversiteye Hazırlık Çizim Kursları
Hobi Sanat Kişisel Gelişim Kurslarımız!
Fotoğrafçılık Kursları

Yetişkinler İçin

Çocuklar İçin

Liseliler İçin

Fakültelerinde Okuyan İçin
Çizim Kurslar, Çocuk Eğitim Kurslarına Kayıtsız Kalmayınız, Çocuk Gelişim Dershaneleri, Çocuk Gelişimi Okulları Eğitim Merkezi, Çocuk Yetiştirmeki Çocuk Kurslarına Kayıtsız Kalmayınız, Çocuklar İçin Eğitimler, Çocuklar İçin Resim Eğitimi







