natürmort yağlı boya
CEVAP 2 – Hobi yağlı boya kurslarına katılabilmeniz için hiçbir alt yapınız olması gerekmiyor. Aramıza katılan her kursiyerimizin sıfır altyapı ile geldiğini varsayarak dersler anlatılır.
SORU 3 – Hobi yağlı boya resim kurslarına katılmak istiyorum fakat yeteneğimin olup olmadığını bilmiyorum. Yine de hobi yağlıboya kurslarında başarı gösterebilir miyim?
CEVAP 3 – Hobi yağlı boya kursları, heykel, ebru, fotoğraf kursları, kaligrafi kursları, hobi karikatür kurslarına katılmak isteyen tüm arkadaşlarımıza söylediğimiz şudur; yeteneğiniz olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor. Sizden tek istediğimiz istek ve istikrardır. Gerisini bize bırakın. Sloganımız şu cümledir; “Sıfır Çizimle Gel, Süper Çizimle Git”
SORU 4 – Hobi yağlı boya resim kursları ne kadar sürüyor?
CEVAP 4 – Hobi yağlı boya resim kurslarında, kursiyerler istediği kadar derslere devam edebilirler. Bazı kursiyerlerimizin zamanı kısıtlıdır, şehir dışından gelmiştir veya senelik iznini ayarlamıştır, 1 ay gelir. Dileyen arkadaşlarımız 12-13 yıl devam ederler. Hobi yağlıboya resim kurslarımızda en az 1 aylık kayıt alınır. Özel derslerde daha kısa süreli de ders alınabilir.
SORU 5 – Hobi yağlı boya derslerinin gün ve saatleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilir miyim?
CEVAP 5 – Hobi yağlı boya resim kurslarımız her hafta 2 ayrı grup şeklinde derslere devam etmektedir.
1. Grup – Cumartesi günleri 13.00-16.00 saatleri arasında,
2. Grup – Salı günleri 09.00 – 16.00 saatleri arasında ders yapmaktadır.
Her iki hobi yağlı boya grubumuzda 8-10 kişiliktir. Ders süresince öğrencilerle birebir ilgilenilir. Hafta sonu grubumuz 12 ay boyunca faal bir gruptur. Salı grubumuz ise 01 Eylül – 30 Mayıs tarihleri arasında faaliyet gösterir.
SORU 6 – Hobi yağlı boya resim kurslarında ilk ders neler yapılır?
CEVAP 6 – Hobi yağlıboya resim kurslarında ilk dersimiz için, resim-fotoğraf arşivimizden kursiyerimizle birlikte 5-10 resim seçilir ve öğretmenlerimizin de fikri alınarak ilk yapılacak çalışmaya karar verilir. Veya kursiyer kendi seçtiği bir resim ya da fotoğrafı öğretmene göstererek fikrini alabilir. Kursiyer, malzemelerini ve resmin çıktısını alarak takip eden ilk ders gününde öğretmeni ile birlikte çalışmasına başlar. Kursiyerlerin hiçbir çizim altyapısı olmasa da derslere katılabilirler.
SORU 7 – Cumartesi ve Salı günleri dışında da hobi yağlı boya kursları olabilir mi?
CEVAP 7 – Hafta içi hobi gruplarımız taleple birlikte şekillenir. 5-6 Kişi olunca hafta içi farklı gün ve saatlerde yeni gruplarda açılabilir. Gün ve saat taleplerle birlikte şekillenir.
SORU 8 – Hobi yağlı boya kursları özel ders şeklinde de alınabilir mi?
CEVAP 8 – Hobi yağlı boya kursları isteğe bağlı olarak özel ders şeklinde de alınabilir. Gün ve saat öğretmene, kursiyere ve kursun ders düzenine göre ayarlanabilir.
SORU 9 – Hobi yağlı boya kurslarında yaptığımız resimleri sergileme olanağımız olacak mı? Bu sergilerde, yaptığımız çalışmalarımızın satışını yapabilir miyiz?
CEVAP 9 – Her yıl mayıs ayı sonu veya haziran ayı başlarında çeşitli sanat galerilerinde resim sergilerimizi yaparız. Her bir kursiyer arkadaşımızın çalışmalarından uygun sayıda resim seçilip sergilenir. Dileyenler bu sergilerimizde tablolarının satışını yapabilirler.
SORU 10– Hobi yağlı boya derslerinde hangi malzemeler kullanacağız?
CEVAP10 – Yağlı boya resim dersleri için gerekli olan malzeme listesi
1- Bir takım yağlıboya (pebeo marka olabilir)
2- Yağlı boya fırçaları (5 sıfır-6-11-16 numaralı)
3- 1 Adet küçük boyacı fırçası
4- Kokusuz tiner ve kokusuz terebentin
5- 2 Küçük spatula, biri küt uçlu diğeri verev uçlu
6- Yağlıboya paleti (Kâğıt palet veya büyük plastik palet)
7- HB Kalem – silgi
8- Füzen kalem (8B veya 6B olabilir)
9- 50 cm’lik plastik cetvel
10- Kullanılacak tiner ve terebentinin muhafazası için2 adet kapaklı, küçük cam veya metal şişe
11- Fırçaların temizliği için yumuşak bez parçası- ıslak mendil-kâğıt havlu
12- İsteğe bağlı malzeme çantası ve önlük
Üniversiteye Hazırlık Çizim Kursları
Hobi Sanat Kişisel Gelişim Kurslarımız!
Fotoğrafçılık Kursları
Karakalem İmgesel Kursumuz
Çocuklar İçin Ebru Kursları
Güzel Sanatlara Hazırlık Kursları
Yetişkinler İçin Hobi Kursları
Karakalem Kursları
Güzel Yazı Kursları
Güzel Yazı ve Kaligrafi Kursları, Kaligrafi sanatıyla ilgilenen, öğrenmek isteyen ve geliştirmek isteyenler için profesyonel bir kaligrafi merkezi hazırlamıştır. Eğitimlerimiz kişiye özel ve gruplara özel verilmektedir.
Çocuklarınızın Geleceklerinde Başarı ve Mutlulukları İçin Etkileme ve Liderliği İçin Bu Eğitimden Birini Düşünebilirsiniz. Bir İmza Bir Yazı Deyip Geçmeyin, Her şey Bir İmzaya Bakıyor. Kaligrafi eğitimlerimiz üçer ayrı kurlardan oluşmaktadır. Eğitimlerimiz hafta içi ve hafta sonu verilmektedir. Her kurda farklı bir alfabe (yazı stili) eğitimi uygulamalı olarak verilmektedir. Öğretmekte olduğumuz yazı stilleri şunlardır;- – Temel kaligrafi eğitimi (temel yazı)
- – İtalik yazı stili
- – Çeltik yazı sitili
- – Gotik yazı stili
- – Latin hat sanatı
- – Eğitimlerimiz birebir ve uygulamalı olarak verilmektedir.
Şimdi Tükenmede Sen Al
Orijinal Taş Üzerine El Yapımıdır. Yazılar Çukur Kazımadır. Taş Kırılmadığı Sürece 1000 Yıllıktır. Mutlaka Evinizin Bir Güzel Yerine Yakışacaktır. Bitmeden Sizede Öneriyoruz
Anadolu Market
Sanat İle İlgili Alışverişlerinizde Özel Bir Yer Bütün Eserlerimiz Orjinal ve El Emeği Göz Nura Çalışmalardır. Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkürler.
Minyatürlerimiz
Orjinal Minyatür Çalışmalarımızdan Sizlerinde Odasında Olmasını Umarız El Yapımı Göz Nuru Çalışmalarda Sizinde Odanızda Ve ya Bürosunda Olmalı.
İletişim Bilgileri:
0322 459 37 37
0532 165 2 000
0545 200 222 0
0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA 0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA 0322 431 11 54
En Başarılı Natürmort Yağlı Boya, En Güzel Natürmort Yağlı Boya, En İyi Natürmort Yağlı Boya, En Kaliteli Natürmort Yağlı Boya, En Son Natürmort Yağlı Boya, En Ucuz Natürmort Yağlı Boya, En Yeni Natürmort Yağlı Boya, Natürmort Yağlı Boya, Natürmort Yağlı Boya, Natürmort Yağlı Boya, Özel Natürmort Yağlı Boya



























